try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%

MALTEPE UNIVERSITY HAS BEEN DELIVERED THE AWARDS FOR DIPLOMA SUPPLEMENT LABEL AND ECTS LABEL BY EUROPEAN COMMISION

Maltepe University was awarded Diploma Supplement Label and ECTS Label in 2012.

Prof. Dr. Kemal KÖYMEN, Rector of our University, was delivered the awards for  Diploma Supplement Label and ECTS Label by Mr Gökhan ÇETİNSAYA, President of  the Council of Higher Education at a ceremony held in Ege University, İzmir, on the 6th May 2013 in the presence of  Mr Jean-Maurice PIPERT, President of EU Delegation to Turkey, and  Mr M. Haluk ILICAK,  Undersecretary of Ministry of EU Affairs.

---

AVRUPA KOMİSYONU TARAFINDAN MALTEPE ÜNİVERSİTESİNE AKTS ve DİPLOMA ETİKETLERİ ÖDÜLLERİ VERİLMİŞTİR

Maltepe Üniversitesi 2012 yılında AKTS ve Diploma Eki Etiketleriyle ödüllendirilmiştir.

06 Mayıs 2013 tarihinde İzmir’de Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Avrupa Birliği Türkiye Delegasyon Başkanı Sn. Jean-Maurice RIPERT, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sn. Gökhan ÇETİNSAYA ve AB Bakanlığı Müsteşarı Sn. M. Haluk ILICAK’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen bir törenle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kemal KÖYMEN’e AKTS ve  Diploma Etiketleriyle ilgili ödülleri bizzat Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Gökhan ÇETİNSAYA tarafından verilmiştir.